påskhelg m.m

påsken har det varit full rulle. i fredags var vi till svärmor och åt godmat, vart ganska sent, bra att buzz får socialicera sig lite. sen i lördags åkte vi upp till linda och grilla och gick på maskerad. och i söndags var vi ut till berggården och åt grillat, så fullt upp har det vart. i veckan nu har jag jobbat halv dagar, sen på lördag ska vi upp till mamma och pappa på sista april. syster kommer från sthlm också så det blir kul.

håller på och målar en tavla till stina, kurbits. sen ska jag måla en till också med en dalahäst.
näee nu måste jag kolla vad busingen håller på med :)  hittade nyss en tand i sängen, han håller på och tappar sina valptänder :) får se om tandfen kommer inatt till han ;P

 


skärtorsdag

idag har man vart ledig, och fullt ös här hemma, hämtade nell på stan, hon ska sova över här ikväll. så buzz har haft fullt upp. han är jätte duktig på rumsrenligheten nu, håller sig enda tills vi går ut om det inte är allt för akut :) duktiga hund :) imorrn ska vi försöka hinna pyssla lite tänkte jag innan nell åker hem hem igen.
sen äre ju påsk och påskmat mumma :)


bus buzz

på morgonen har det vart full rulle 110 som vanligt. buzz sover ela natten sen går vi upp vid 9 och då går vi ut direkt :) ena örat har börjat ställa sig så han ser så rolig ut ibland, tog denna nyss, tröttisen somnade efter 1 sekund

 

imorrn ska han få sin spruta, det blir bra, så han får ut och börja träffa voffsingar, han blir nyfiknare och nyfiknare så det är kul, sen imorse när jag duscha så låh han i sin korg och började prata lite svagt :)

han vill alltid vara med och gå efter en, lägger jag mig i soffan ska han också ligga bredvid, sitter jag vid datorn ska han också sitta där och jaga muspekaren på skärmen med ögonen :)

köpte halsband, koppel och sele åt han som jag hämtade ut igår. dom blev jätte bra, var rädd av att dom skulle vara fel storlek men dom satt jätte bra :) ett grått luddigt halsband och koppel, sen turkost halsband, koppel och ett sele :)

nu ska jag fixa mig lite. och fixa massa don jag tänkt att göra länge men inte gjort, och städa hemmet lite :)


guu så härligt väder det är ute, igår tillbringades dagen uppe hos mamma och pappa så buzz fick springa lös. sista timmen fick han spel som vanligt och allt gick i 110 :) väntar på att dom ska ringa från djursjukhuset så han kan få sin valpspruta, så vi kan börja socialisera han med hundar, för dom är lite läskiga än, speciellt stora hundar.

ska iväg och jobba om ett tag, halv dag så det blir skönt, har nog bara naglar också. kjolarna och ballerina skorna har åkt fram, plus en ny jacka jag köpt från hm. en rosa :) som jag lyckades spilla lite rödvin på lördags, nackdelen men ljusa kläder. i lördags var det grill-premiär, satan va gott det var, tänker på det än :)


härliga sol

nyss slutat jobba. måste ju passa på att vara ute haha fast nu sitter man ju här vid datorn. Men ska göra iordning mej sen ska vi ut till gustafs och fira barnen som fyllt år. Ut på landet så buzz kan få springa lös lite :) märks att han älskar vår-värmen :)


torsdag

imorse var jag ute och gick i solen med buzz, så himla skönt ute nu. och så duktig han har blivit ute, att gå i koppel och va nyfiken. gjorde ifrån sig ute också, så allt går åt rätt väg :) inatt sov han under mitt täcke hela natten enda tills jag vaknade, på kvällarna äre full fart och han ska leka med precis alla leksaker som finns i hans korg. upp och ner på soffan runt runt sen somnar han :) nu kan han sitta fint jätte bra, innan han får maten sitter han fint :) igår var jag och jobbade 4 timmar, gick fort kändes som en timme, sen när han kom hem vart han så glad :)


två blev tre

då vart vi tre i vår lilla familj. Buzz den sprattliga italienska vinthunden :)
så go :) sovit under mitt täcke de första två nätterna vi haft han nu, han är osäker ute än inne stan, han vill helst bli buren i famnen, men det ska vi ordna, en riktigt liten godbit är han.RSS 2.0