onsdag

todoo...Sitter här och funderar om jag ska spela lite sims, sortera i min pysselhörna eller lägga mig och glo på nått tills jag somnar, borde komma isäng lite tidigare när man jobbar men det e inte lätt.
känner en trötthet men endå rastlöshet. tråkigt att lägga sig än.

vi har snoddas här än. haft han i 2 veckor nu :) mysigt med hund.

på lördag ska vi till nyttix och få massage, bubbla och basta, ska bli riktigt skönt, annika och markus ska också följa med :) längtar, min rygg behöver nog en omgång, stel som en borstpinne.

sen på måndag och tisdag ska chefen vaxa ben och armar på mig och fixa mina bryn och fransar,
på kurs hon har. så det ska bli skönt att ha allt sånt gjort. Sen känns det bara som våren saknas. ta fram alla tunnjackor :) köpa lite nytt till garderoben, och slippa pälsa på sig så mycket och gå som en fryslort.


Alla ♥ Dag

Idag äre alla hjärtans dag. och min dop dag :) vart på kupolen med mamma, köpte lite askar till mina pärlor m.m. ocn en till hårfärg. ultra blond blir det. otippat ;P

gjorde pestorisotto med parmaskinka och kyckling, vart super gott. men mastigt så man vart mätt fort,
nu blire jordgubbar med grädde och vit choklad, ett glas vin och en bra film.

ska försöka komma isäng relativt tidigt. imorn ringer klockan 06.30 och raka vägen till tandläkarn för min flurbehandling. sen en promenad med snoddisen och sedan ett jobbpass


minx-naglar och huvudvärk

Helgen har vart lång efter jobbvecan, min huvudvärk kom som vanligt, fast fick den på fredan istället för torsdagen. så har legat med den hela helgen, försökte sova bort den så sov väl en 16-20 timmar sammanlagt så helgen var ju lite förstörd och inte kunde man njuta av solen heller, men vi hann se burlesque och iron man 2

har vart på Minx kurs, så nu ska jag börja minxa på jobbet. gjorde lovisas naglar, hon ville ha rutiga, vart super snyggt :) och hon var nog garanterad den enda i stan som hade de :) fick mina i guld/silver leopard, skit snyggt, sen ska jag göra silver på tå-naglarna. är verkligen as snyggt att ha på tånaglarna, kommer bli en hit till våren och sommaren.


Minx

nyvaken är vad jag är. sovit nån/några timmar, sovit bort huvudvärken, har ju hortons huvudvärk som kommer i skov, och får den varje torsdag. så nu fick jag lov och ta min medecin och då vill man helst inte vara vaken av biverkningarna så det vart en tupplur. Har jobbat för fullt och på kvällarna har man vart så trött och seg så har inte orkat med så mkt, därför kass uppdatering.

nu ska vi få nya golv i hallen ialla fall, sen ska dom måla vitt i hobbyrummet, valde måla istället för tapet så man kan ha upp lite hyllor och så, sen fundrar jag om man ska måla nå väggmålning. är sugen på nå körsbärs blommor i min hörna, jonas vill nog ha massa vapen på sin vägg i hans hörna :)

sen ska jag flytta ut datorn dit och ha en liten smink-hörna där också så man har alla sina prylar där, nu har jag ju datorn i sovrummet och den är mest i vägen.

nästa vecka ska jag iväg på kurs. Minx-naglar :) sjukt snyggt blir det, kommer nog ha det jämt sen :)


RSS 2.0