Sadlar om


...

Sovit hela dagen, bakis var ordet. Men hur roligt var de inte igår då. Underbar bloggfest :) nu måste jag sova vidare :)


hundbus

Har jack här hos mig idag :) vart på promenad nyss med dom, gick också till djurmagasinet så dom ska få en liten godisbit snart. Nu ligger dom och sover under filten bredvid varandra. små sötisarna :)
Var på jobbet nyss och fick benen vaxade, nu äre bara resten kvar :) ska färga håret imorgon och ner på stan måste jag också.

 

fick lite produkter från Loreal av Linn, tack fina du :) här ska testas.

 


...

hoho var ensamen hela helgen nästan, J jobbade för fullt och varje kväll dessutom. fick ialla fall besök av linn & jack i lördas, hundbus gånger 10. I söndas jobbade jag på mässa uppe på lugnet.

Ska börja med middag snart, svärmor kommer på besök :) har skickat ner jonas och henne på massage på jobbet, sen tänkte jag göra nån gryta. MUMS!
Imorgon ska jag vara lite hundvakt åt jack :) sen på eftermiddan blir det jobb, hem och sova sen börjar jag jobba igen kl 21 :)Dress me up

Funderar på att ha den här på bloggfesten :) har beslutsångest när jag kikar runt på nätet på klänningar så får nog bli den här, har nog bara haft den en gång


Alien woman

Var tidigare på jobbet igår skulle testa en ny ansiktsmask på mig, en som blir jättevarm. Så såhär snygg såg jag ut, kunde inte ens prata bara låg och såg ut som nån rymdvarelse :)


Money money

Nu ska jag ta en tupplur efter jobbpass nr 2 innan jag ska gå på tredje jobbpasset 21-07 igen :) imorse fick man stå i bilkö i en timma innan man kom isäng också inte okej! Är dock ledig imorgon än ialla fall men då blir de jobb med företaget :)


Work hard

Ska snart åka och jobba 21-07 sen tok sova innan jag börjar jobba igen imorgon kl 15 :) + att man håller på att starta upp företag wihoo. Igår var vi på 30 års fest de var kul. Tog bara en bild igår på älsklingen :)


Saturday

Ska snart gå upp ur sängen :) man får ligga kvar länge på lördagar :) igår tvätta jag var uppskattat av buzz sim bädda ner sig i den varma tvättkorgen


Soffhäng

Ligger i soffan, vart mega trött så då får man vila lite. Buzz ligger här bredvid och vilar också :) åt smörgåstårta i sändas sååå himla gott blir att köpa mkt i sommar när man ska på picknick :)


Bergsgården

Är ute i bergsgården, så fint här ute, skulle vara fint som sommarställe :) en veranda ut mot sjön :) sitta och njuta på sommaren


Glad påsk

Haft en mysig påsk hos svärmorTierd

Trött tjej med en trött hund under filten :)


work hard

Då var denna helg över, har mest sovit känns det som. Pillat med telefon en hel del, och mass spelat wordfued :) I veckan blir det bara jobb jobb jobb, känns som det är inplanerat nån sak varje timme. men det är roliga saker också. Måste ner på stan också och hitta mig nån klänning jag kan ha på bloggfesten. Har fått månadens glossybox också weii :) får skriva lite mer om den sen :) alltid lika kul att få den.
RSS 2.0