massage & bubbel

helgen har vart mega skön. Slutade ju 15 i fredas så gick på stan en stund, köpte lite grejjor, linne och hårfärg b.la. Käkade lite gott och kollade på film och drack lite vin :) På lördan åkte vi och fick varsin massage och bubblade efteråt, Supermysigt :) sen åkte vi hem till svärmor på middag :) och på söndan gick vi hem till syster och firade henne och ebba som fyllt år. Så det har vart en väldigt skön och trevlig helg.

Train – Drive By

Dagens

En riktig mega trött hund :) soffpotatis :)


Dagens

Längtar till påsk och varmare tider :)


Följa

Följ min blogg med Bloglovin

åhh fridays ♥

åhh imorgon är det äntligen fredag, såå skönt. Och dessutom börjar jag 12 istället för 3 vilket betyder att jag slutar 3 istället :) så då ska jag ner på stan en sväng sen hem och fredas städa :)
På lördag ska vi iväg och bubbla och få massage, såå skönt det ska bli, sen ska vi hem till svärmor på middag, så det blir en riktigt skön helg :) idag är det våffel dax, en andra favvo mat :) lassagne och våfflor :) Buzz har livat runt här hemma när han vart ensam, alla skor i hallen låg utspridda över hela golvet, har har lyckats tagit sig in i köket och hitta diverse saker som låg på golvet. Tur att han inte kom åt soporna ialla fall :) den busrumpan :)


dagens

titta inte på mig sådär matte


degat runt

helgen har vart jätte lugn och skön, har stor tvättat både fredagskvällen och hela lördagen buzz la fort bland alla kläder när jag hade torktummlat dom, varmt och skönt. kollat på lite filmer och serier och smaskat godis och trocadero :) gjorde lassagne igår också det var mumsigt. lassagne är nog en av favvo rätterna. Idag gjorde jag kladdkake cupcakes och kola cupcakes som vart mer deg cakes :) men det var goda endå, ännu godare om jag inte hade ätit upp halva smeten haha mådde lite illa där. jonas kom in i köket och tog mig på bar gärning hade kladdkake smet runt hela munnen, han fråga om jag hade käka bajs såklart :D 



dagens

Väntar på middagen :)


turbo trött

Idag ska jag testa jobba, får se hur det går. får ta massa hostmedicin innan. Har vart turbo trött dom senaste dagarna men det kanske vart för att jag sovit så dåligt när jag har vart sjuk så all trötthet kommer nu istället.

näee har verkligen inte mkt att skriva, ska dricka upp mitt te sen göra mig klar för jobbet




kurbits

en till kurbits klar som ska få flytta en trappa ner till grannen :)


dagens

så söt och stilig, till och med mattes sjalar klär mig :)


host & harkel

Host, harkel det är tur att man kan skriva när man inte kan prata, hoppas jag blir bättre nångång snart så man kan börja jobba igen. Igår så försökte jag laga lite mat, man är dock så svag i kroppen så man orka knappt lyfta en kastrull, men mat fick vi i oss ialla fall. kika lite på tv och så, kändes som en söndag typ, har känt som det hela tiden men det är väl för att man har vart hemma.

nu ska jag ut med lillsparven :) fortsatt trevlig helg


dagens buzz

lillkringlan. Ligger och sover så sött.


jahaa

försöker fixa min blogg men det är faen svårt. Aja idag är det nog första gången på en vecka jag ens klär på mig och är uppe. har vart sängliggandes i en vecka nu med inflensa. Ska nog börja vaccinera mig hädanefter för det här var inge kul. hostan kommer väl säkert sitta i några veckor. så alltså har det inte hänt mkt spännande, har bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Och man märker att när man är sjuk vilken tur man har nån ♥ Jonas har laga mat, städa, kommit med varmt vatten hela tiden till min hals, bädda ner mig osv. KÄRLEK :) Nu har jag världens whiskey röst och kan inte säga vissa bokstäver. Jonas tycker jag låter som en get haha





Sjuk AB

Här har de vart stilla. Har vart jätte sjuk och är de fortfarande så för mig har de bara vart sängläge, hoppas de ger sig snart. Är tillbaka när jag blir kryare

jul & nyår

nu är allt ståhej över, har vart sjukt trött, varvat med en hemsk nackspärr.
Julen har vart som alltid en bra jul, med nära och kära. Nyåret spenderades ute i skuggarvet hos annika och markus. dom bor såå fint, så nu är man själv sugen på att bo i hus, eller ialla fall större :) och renoverat :)

Lillbuzzen har vart lite små dålig i helgen, spytt och dålig i magen, men börjar gå mot betringsvägen nu, stackarn.




RSS 2.0