Brrr...


Brrr. nu är det kallt ute, med inge hull på kroppen så kan jag väl inte säga direkt att jag tycker om denna kyla, jag behöver värme. sen lider huden av det också gud vad man är torr och fnöskig sen kliar det överallt. tacka vet jag vetekudde och glögg ialla fall :) Idag var jag hos tandis och fick en krona. Så nu har jag en lagning kvar sen är jag färdig för i år ialla fall. Nu blir det nog ett varmt bad med massa oljor som gör gott för huden.

tjena era små hundar ;P


sommarn 2009 :) mysigt uppe i källslätten sen lite humor på sidan om :)

Önskelistan


Annars önskar jag ju självklart allt som luktar gott :) eller nått till hemmet :)

sjukling

sjuk, idag är jag hemma och vilar upp mig, hade ingen ork alls i kroppen imorse, sen biverkningar av min starka migränmedicin. men nu mår jag bättre så imorrn blire jobb och även jobb på lördag. På eftermiddagen ska vi upp till mamma o pappa och äta lite middag, dom åker till egypten på måndag. lyllos. vill också till värmen.

Helgen var jag på hälsomässa i älvsjö med jobbet. Leena var domare i makeup SM, var riktigt kul att se. kanske man står där själv i framtiden och tävlar :) mkt att kolla och lukta på, drygt att dom är så säljkåta där bara. gick förbi lush och kom nästan inte därifrån haha men lush e ju ett favvo märke så :)

snart jul också :) ska dona till lite i hemmet snart sen börja GÖRA julklappar :)
vissa kommer jag köpa.

för övrigt är väl allt som vanligt. vakna, jobb, äta sen sova :) men lite pyssel ialla fall.Revitalash

Snart får vi in revitalash i butiken :) och självklart ska hela jobbet testa produkten. ska lägga ut bild varje vecka, så får se om det blir skillnad :) verkar väldigt bra ialla fall. hittade dom på hälsomässan i älvsjö i helgen.

Källa: Eleven

choklad örhängen


marshmallows earrings

 


RSS 2.0