teckning


Frida en vän, hennes son Liam.


Att vinna på triss

i min förra blogg skrev jag ju om trisshelgen. men eftersom jsg har en ny vill jag ha det i ett nytt inlägg här :) så sjuk upplevelse som jag hoppas att många för uppleva. en drömhelg. men superfint hotell :) bartendern där var grym på drinkar :) jaa ialla fall en knasig upplevelse som nu i efterhand känns som en dröm. och nu efter köper man bara mer triss :) till o med jag har börjat köpa :) hittils har jag vunnit 50 kr gånger 2 till och med haha :)

 


stockholm

hoho sitter här i bagar(e)mossen hos syster o daniel. fullt hus med två små busiga barn som ska underhållas :)
kursen går fint fint. bara 2 dagar kvar, tiden går så fort, vet inte om jag vill åka hem direkt. på fredag kommer Jonas ner, då blire shopping ;P o myspys såklart. ska väl även få lov att gå på armemuseum :) lära mig lite om vapen osv ;)

en bild på busfröen :)segpropp

då var helgen över, sitter här i morgonrock och tåget går 13.26 till sthlm och jag har inte ens börjat packa.
helgen är nästan ett minne blott, jag och alkohol går inte ihop riktigt. nu måste nog jag börja packa, klä på mig kläder först också. men vill stanna kvar under täcket, är så kallt här inne, lr så äre bara jag som är en fryslort.


saturday

lördag. har jobbat tills 2. nu ska jag göra mig iordning för lite kalas. 60 års fest med föräldrarna.
imorrn ska jag packa sen på måndag far jag, tills huvudstaden.
bilden på Linn får nog vara klar nu :) så ska packa in den och skicka iväg den.
fredag

gud så skönt med fredag :) dock jobbar jag imorgon men men. på måndag drar jag till sthlm, blir borta en vecka. så jääädra skönt. nagelkurs sen på helgen kommer jonas ner och då tar vi in på hotell hela helgen och lyxar till de lite, riktiga lyxisar vi är :) testa denna mas igår. helt underbar var den, och värmande var den, en sån måste alla tjejer ha i badrummet.


fantastiskt

negativa med hösten är ju den här huden man har, torrboll och det kliar överallt, ska smörja in mej 30 gånger innan jag lägger mig. aja ang, jackan så har jag ett possitivt besked och det var att den fanns i Gävle, EN kvar i xs, la undan den direkt, så Linda den underbara ska köpa den imorrn :) sen så på måndag åker jag till sthlm på kurs igen är där hela veckan, kommer bli underbart. dock inge internet då men men. sen så kommer Jonas ner på fredag antagligen då checkar vi in på hotell hela helgen. klagar inte. alltså med lite otur man har i vardagen så löser det sig alltid i slutändan :)


Teckning Linn Löwes

håller på och ritar Linn. Som jag började med i april säkert haha snigel som man är, scanningen tar ju bort mkt, sen är jag inte riktigt klar, ska rita ett lager till och skugga lite mer.


rosring


Gjord av fimolera med swarovski kristaller, ringen är lackad

Ring. 169 :-   Artikel nr (101)

...


ska också fortsätta med denna bild. mera får jag skriva när jag är klar :) men den kommer nog bli riktigt lovande :)


marginaler

alltså det här med tur och pengar. Man har aldrig extra pengar varjemånad att unna sog nått för. och om man får nån extra slant lr så, så dymper det ner en extra räkning som förstör allt.
exemplet för mig igår vad att jag hittade en vinter jacka i xs, xs brukar sällan finnas i jackor tycker jag. aja hittade den på bubbleroom ialla fall, tänkte den beställer jag ikväll men blev inget, sen idag fick jag ett mess att jag hade vunitt hundra kronor på bubbleroom, då vart de bara fan va najs då går jag in o klickar hem jackan direkt för det gäller bara innan 24.00, o vad händer när man går in, joo storleken är såklart slut!!! så nu känns dom dära 100 kr jävligt onödiga då det var jacka jag behöver. och den enda jag tycke om. kan säga det att sist jag köpte en vinterjacka var över 5 år sedan, för att jag är kräsen. suck!


Ny Dator, ny blogg :)

håller på med min nya blogg, så mkt kan ändras och se lite konstigt ut under tiden.
vet inte om jag ska be nån fixa bloggen tror de, men måste skaffa lite bilder först och så, få en ide typ.
kanske skissa upp som jag vill ha den så nån ha lite att gå efter.


Måste väl kasta mig i säng. Jobb väntar imorgon, men först ska jag nog ta en dusch. har vart på tippen idag och slängt massa skit, b.la min gamla dator haha, slängde den med nöje :)


Ring rosor

Ring. 169 :-   Artikel nr (101)                för beställning info


smycke beställning


teckning beställning


teckning


RSS 2.0