operationsdags

nu ska jag börja mitt fastande borde inte vara några problem, dock kommer jag nog inte kunna sova nått men man kommer nog vara nervör så man inte är hungrig. Har tvättat mig med nå special grejs som man ska ha innan operation, och man får INTE smörja sig eller något efteråt så nu sitter jag här håret är som ett skatbo och huden är som tuppskinn och som en extrem fnasboll. Får bli film och lite the sims spel snart :)

Buzz har varit extra busig "jobbig" idag. haha har hitta han överallt. uppe på matborden rota efter godis den buskorven. köpte en leksak åt han idag som han bara skulle dra sönder svansens hår på det, så det ligger tussar överallt. och som fasnar under hans haka haha så han ser ut som en liten tomte :) sen ska han gå och puffa ner allting med nosen, ljuslyktor, glas you name it :) bus buzz
fina blommor från jobbet :)


bus och hälften till 50

i fredags vart man 25 då :) vart firad av familjen och på lördagen kom svärmor på middag :) det var mysigt.
buzz har busat ur sig hela helgen :) imorgon blire att förberada inför operationen på tisdag, måste tvätta och fixa en massa, packa lite eftersom jag bosätter mig hos  mamma och pappa första veckan. blir skönt för buzz också så han får springa lös och busa runt.

sitter och tittar på lite olika kameror. nu när jag fått pengar vill jag verkligen köpa en bra kamera. vill gärna ha en digital som man kan ha med sig men som tar väldigt bra bilder. så lutar åt en canon s95.
Nu blir det väl inte så mycket skrivande framöver då det är högerarmen som ska opereras men jag ska försöka :)


fina buzz


här är ett fint kort på buzz, han är svår att knäppa på då allt ska gå i 110 :)


kantareller

helgen har vart lugn, lördagen vart en myskväll. gjorde lite viltbiffar, drack lite vin och titta på film. På söndagen var jag ut med mamma och pappa i skogen och leta efter kantareller och nog hittade vi lite =)
så sen vart den en gryta på kvällen. ska göra lite svampstuvning nu så man kan ha på rostmackor. det var önskemålet från J :) Nu är nästan bara en jobbvecka kvar på jobbet, känns lite konstigt än. att gå runt hemma i ca 2 månader. kommer ju inte kunns göra så mycket. ska ladda ner massa filmer och serier nu så jag har nått att göra sen.


vacke tass :)

sitter och segar, är helt trött i kroppen, kanske bli bättre när man får lite mat i sig. får se om jag orkar baka lite sen, lite sugen på att göra scones och cupcakes. nu har buzz lärt sig vacke tass också, han är så duktig. nu tänkte jag lära han att vinka :)


födelsedagsfirande och operation

nu har det vart mycket. Jonas har fyllt 30, så det har vart mycket fest, ute i b-gården. vart det en sen natt. men kul var det :) sen har vi haft 55års fest i puttbo. det var riktigt lyckat också.

den 30:e agusti ska jag operera mig. så nu börjar man bli lite nervös när man fått en tid. och sjukskriven kommer jag bli i ca 2 månader, så jag kommer väl ligga handikappad för det mesta. hur ska detta gå.

så tänkte ha en riktig tjej kväll på lördagen innan operation, eftersom jag kommer hålla mig inomhus sen, och inte kunna träffa så många.

igår satt jag och måla tavlor, nu är det bara att måla och rita och pyssla med smycken så mycket jag kan, för det kommer jag inte heller kunna göra sen.i torsdag var jag för en gång skull ledig när det var sol och varmt ute, och till o med jonas vart ledig. så då passa vi på att bege oss till källslätten med lite picknick. köpte hårdbröd åt fåren också, va galna dom är, ingen skam alls haha. fick lov och springa därifrån. söndertrampad på fötterna och sen kom en stor kossa haha kuta som en spjut bort, dom är väldigt stora.

 

Idag är jonas ute med grabbarna på runn, undra vad jag och buzz ska hitta på?

är godis-sugen ialla fall :)


RSS 2.0