sjuk sjukare, sjukast

ligger i sängen. Har gjort de sen i söndags typ. Sjuk så vette guda. Kan som vanligt inte sova pga värken i kroppen av febern. Och så nyser jag väl upp säkert 1 liter snor varje nys säkert bitar av hjärnan också därför jag har blivit glömskare efter varje sjukdag. Sover uppe hos mamma och pappa inatt med buzz så han kan springa fritt. Orkar inte gå med han i koppel om han ska dra. Orkar ju knappt hålla i en gaffel

nyklippt

då var ännu en helg över, tiden går så fort, för fort ibland. Det har dock varit en väldigt lugn och skön helg.
vart hemma och kollat på film. igår var vi ut till buzz mamma och syskon det var jätte kul och se allihopa ihop, full fart var de, till och med vi vart trötta sen när man kom hem efter att kollat på dom.

Idag har jag faktiskt klippt mig. första gången jag var hos frisören på säkert 6-7 år.
det vart super bra, skönt att få bort det slitna och få det lättskött. buzz tyckte också om nya frillan, men bara att bita i :)

nu ska bara brynen och naglarna fixas. och allt hår på kroppen ska ryckas bort. sen är jag redo för midsommardansen :)


semester

denna vecka har jag inte gjort mkt, det ska man inte göra heller när man har semester :)
har ritat lite, fixat lite hemma och donat. Imorgon äre fredag igen, veckorna går så fort. Då ska vi åka ut till buzz syskon och mamma, det ska bli superkul. en massa hundbus,
sen ska jag fixa lite i min pysselhörna. ska få hem en byrå dit så jag tänkte fixa lite.
idag var jag på stan och shoppa lite saker till hemmet, var jätte mkt rea, me like :) och så köpte jag en picknikkorg till våra picknicks till källslätten :) sen var jag faktiskt och boka klipptid så på måndag blire en lång page :) hoppas de blir bra :) sen ska jag färga håret i helgen också får se om jag hinner de imorgon.


rosé, jordgubbar och hundbus

var upp till mamma och pappa i lördags efter en jobbdag, nu har jag semester :) weihoo.
iallafall kom birgitta och janne förbi med söt svante, ser ut som vår förra hund molly i litet format.
dom busa och hade sig, svante jaga boll, buzz jaga svante. svante var ju så söt, får bli en sån hund när vi skaffar hund nr 2 kanske :)

På min semester ska jag inte göra mycket, vila och ta det lungt, sola om det är fint väder, titta på filmer om det är dåligt väder. ta promenader och måla i massor. sen nästa helg skulle jag vilja till strutsfarmen i borlänge, och åka på loppis runda nån dag.


svante & buzz


balkonglådor och stoldynor

igår var jag på blomsterlandet i borlänge och köpte massa kryddor till mina lådor, sen ska jag plantera lite i krukor också. blir även smultron sen köpte jag körsbärstomater :) så nu ska det bli fint ute på balkongen, tänkte ha mkt turkost där ute, måste även köpa nya dynor till solstolarna.

sen igår var jag upp till mamma, buzz fick springa ur sig lite. så när vi kom hem så slockna han som ett liten ljus.


RSS 2.0