snart juni :)

helgen har mest spenderats hemma, var upp till mamma och pappa igår och grillade mums, sen gick vi hem, fötterna var bra möra så det vart sängen direkt :)

till helgen tänkte jag göra sommarfint på balkongen, skulle vilja åka till ikea nån dag också men det får bli senare. Har beställt lite sommarkläder från hm och nelly, super fina, och en långklänning vit som kommer passa bra på midsommar, vad vi nu ska göra? :)

ska även under min semester vara i borlänge och måla en mega stor tavla som ska sättas upp på peace & love, håller på och skissar lite, svårt för man får nya ideér hela tiden, och som tack för de fick man band för alla dagar :) ska bli kul, aldrig vart på peace & love, endå bor man bara 15-20 minuter bort.

har även börjat jobba 50% nu och är sjukskriven resten av tiden tills höst, sen får vi se efter jag har gjort min operation om det blir bättre, så hoppas jag att jag kan gå upp till 75 % igen. både possitivt och negativt har det vart, har ju mera ork nu när jag jobbar lite mindre, lägger mig inte det första jag gör när jag kommer hem. Ska försöka träna lite mera nu när man har mer tid och ork, även spendera mer tid i köket nått som jag ha velat gjort länge men inte orkat, baka och dona. och måla och pyssla såklart :)
helloo...

nu var det ett tag sen man skrev, har haft en jag vill inte göra nått vecka, men det börjar ändra på sig, är ledig imorgon, så jag ska åka med buzz till bästaste marhia i säter och titta på deras hus, och så får vovvarna leka lite, försöka få buzz att bli mindre rädd för hundar, i veckan vart han livrädd för två små söta chihuaher. stackarn.

mamma har fullt upp att sy hund-kläder ;P första var en stickad tröjja den tyckte han va skön när det var fult väder och kallt ute, sen har hon gjort en huvtröjja men har inte tagit nån bild än, har ju vart så fint väder också.

håller på med en beställning också, en liten bebis, ska lägga in en bild på den när jag är klar, sen har jag andra planer också, men dom tar vi sen när jag vet mera :) weiihoo
RSS 2.0