kokosolja

Mamma köpte is thlm åt mig för det var slut överallt i falun, kokosolja från rene voltaire många använder det i matlagning men kan användas på kroppen också. innehåller ju mkt Q10 och E-vitamin som är väldigt bra och läkande för huden E-vitamin hjälper till att motverka rynkor och leverfläckar och att klara av solljus bättre och klarar av angrepp av smuts bättre. den kan även läka ut mindre ärr och hudbristningar, Q10 tränger djupare ner i hudlagret så den arbetar på djupet.

Jag har inte hunnit använda den så mycket men smörjer mig med den överallt. I ansiktet om jag är extra torr annars har jag den bara som en nattkräm i ansiktet. på kroppen är den jätte skön, har fått mer färg på huden, innan kändes det som att jag nästan var grå. men man får faktiskt en friskare färg och den är jätte skön att ha på fötterna, brukar jobba med den ganska mycket, verkligen massera in den så man får igång blodcirkulationen. så en riktig bra olja att ha på kroppen och i ansiktet nu när hösten och vintern kommer smygandes då man blir torr fort och huden blir livlös.

extra plus att burken är jätte snygg att även ha i badrummet än i köket :) och det doftar verkligen kokos.


limbo diplom & katt pussar

Idag har jag varit uppe hos mamma & pappa och gått igenom gamla grejjer som legat på vinden. Man samlar på sig väldigt mycket, mycket som man lika gärna kunde slänga, men sparde lite böcker och lite bebis grejjer. Sen hitta jag som säkert var mitt första diplom haha




kitty kom fram och pussa lite på buzz, hon tycker det är kul när han är däruppe dock inte när han jagar henne :)

 

 

 


huvudvärk & tv-tittande

Har inte orkat skrivit så mycket denna vecka, den har varit fylld med huvudvärk och sömn. Är riktig trött på denna värk och den kommer säkert komma nästa vecka igen. Vi har ialla fall en ny tv nu, Lite större än den förra hehe som ni ser




Buzz gör sin kamera min :)

och är visar han sitt fina leende :)

 


hundmössa

Mamma har stickat en hundmössa till buzz som han kan ha i vinter, Dom här hundarna springer ju så himla fort och på vintern när det är riktigt kallt ute kan dom förfrysa öronen väldigt lätt för dom är så tunna. Så en mössa fick det bli. Han tycker inte om den nu men i vinter tycker nog han att den är skön :) haha han ser så rolig ut i den så oj oj oj men söt :)




50tum & ebay

den har veckan är fullspäckad. Idag har jag haft möte med min nya handläggare på försäkringskassan, gock jättebra, skönt att man får en som man har personlig kontakt med. Sen har Jag ringt till vårdcentralen så blir lite möten där. Imorgon ska jag till Tandis och dra ur den tredje visdomstanden, sen på torsdag ska en arbetsterapeut ringa och se vad vi kan göra. Sen ska jag träffa marhia, det var hur längesen som helst så det ska bli super mysigt. Och se hur magen har växt på henne också :)

Jonas har köpt en ny tv. 50-tum så helgen blir nog en riktig film-mys-helg :) hoppas nästan på dåligt väder så man kura ner sig med filtar,tända ljus och en stor påse godis.

Har beställt från ebay. så sjukt billigt. beställde till när man gör naglar, men även för mig som gör fimo-smycken kan man använda sakerna till mina godis smycken yum yum

 

 



marshmallows & brown sugar

Alltid kul att få hem paket. Ikväll ska det badas och ro om sig själv med nya grejjerna. Det är nästan som man vill smaka på allt för det luktar så gott. men tror jag håller mig bara till att lukta :)

Nell har varit här hela dagen och gjort sällskap med mig och buzz. Så det har vart mysigt. Nu har buzz överskottsenergi tror jag för allt går nu i 220. Kutar upp och ner från sängen med ny leksak varje gång.

 

 


Nell och paket

Godmorgon. det var ett riktigt stanna i sängen länge väder idag. buzz ligger under täcket än. Och i detta väder kommer jag garanterat få lov att bära ut han.




Snart kommer Nell hit och hälsar på, hon har sovit  hos mamma o pappa inatt så nu kommer hon hit och leker lite. Tok-nell


 

ska springa ner på stan också i pissvädret och hämta ut paket från eleven som jag och mamma har beställt. Spännande. När vi var ute och gick i helgen gick vi förbi en pappa med sitt barn som titta konstigt på buzz, sj hade dom en pittbull lr liknande, pappan sa titta är det en hund eller en katt?


hund drömmar och vetekuddar

Buzz älskar när jag värmer en vetekudde, han blir helt galen och hoppar upp och ner. sen kryper han under den och sussar. Mamma ska göra en egen vetekudde åt han som han kommer nog uppskatta när det blir ännu kallare ute.

Han ser också väldigt rolig ut ibland när han sover. ligger och gör plopp-ljud med munnen

och visar tänderna

Och ibland även såhär. Undrar vad han drömmer om?

Och sen blir han trött på mitt fotograferande och han gömmer ansiktet :)

men på morgonen vill han gosa.


Canon S95 och film-mys

Myshelg. med härligt höstväder det är. så skönt ute. Lassagnen står i ugnen, tända ljus och film-mys. kan inte bli bättre. så skönt med den här års-tiden att njuta av hemmakvällarna. Igår blev de Tacos och filmen bridemaites den va jätte rolig sen blev de lite irishcoffe och ännu mer film :)

Har köpt en ny kamera föresten en Canon S95. och jag är supernöjd den tar jättefina bilder. Så nu jädrar kommer jag blogga när det finns lite fina bilder att lägga upp.


buzz = kärlek


Operation & vardagslyx

Operationen gick hur bra som helst. opererades vid 8 tiden lr slocknade då ialla fall sen vaknade jag upp vid 12 och halv 2 hämtade pappa mig, men lite groggy. första dagen var helt okej då jag hade fått en spruta som farlamade hela armen så då kände jag ju ingenting, men lite läskigt endå när man vill och försöker röra fingrarna men det går inte, en konstig känsla det där. på natten började känseln komma tillbaka stickande i hela armen lite obehagligt sen när det började kännas att man verkligen har kappat benet vart de morfin och alvedon.

men det har gått fort, fort som på ett bra sätt eftersom jag har kunnat gjort lite vardagslyx sånt där som man inte hinner annars, har målat massa tavlor. vart hos mamma och pappa en hel del som har tagit hand om mig, suttit vid brasan osv och filosoferat. Buzz och kitty katten har blivit jätte bra kompisar så nu har jag både katt och hund i sängen när jag sover här uppe så själv får jag en liten plätt att sova på typ 30 cm brett haha :)


RSS 2.0