...

har jobbat som en ja jag vet inte vad. men idag slutade jag 13 och åkte och köpte massa kryddor som jag ska ha till balkongen. hitta massa annat också. sen åkte vi förbi buzz mamma och syskon och hälsade på. där vart det mycket spring så han ligger helt utslagen nu :)

har vart ett riktigt härligt väder dessutom har jag lyckats blivit brun :) har legat och stekt varje dag :)


Sunny side

Helt underbart med sommar :)


Summer

Härligt med sol och värme! Äntligen är sommaren här!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2224536/images/2012/pic_204042115.jpg" class="image">


Aj aj

Har slagit mig, ramla och landa rakt på svanskotan, nu ligger jag igen kan knappt röra mig haha synd om mig. Ensam är jag också för Jonas jobbar och jag kan inte sova. Nu får han komma hem :)



Nice days

Igår vart de promenad efter jobbet med Linn sen bakade jag kladdkaka till Madde skulle komma på fika, idag har mamma och pappa vart här på middag bjöd på lassagne sen Hade mamma med sig en mangocheescake :)


...

I fredas somnade vi klockan 8 på kvällen, snacka om trött. Igår var jag med Linn på stan sen gick vi hem till henne med voffisarna och pyssla med vårt företag :)


GLOSSYBOX April 2012

1.MARIA NILA 129 kr/50 ml
Maria Nila Kolorit Volume Powder är ett vitt volymgivande pulver som skapar textur och volym samtidigt som det ger håret en matt finish och naturlig känsla. Volume Powder ingår som stylingkomplement i Maria Nilas nya färgbevarande serie Kolorit. Serien innehåller sex stylingprodukter samt ett schampo och balsam.

2.NAILS INC 159 kr/10 ml
Notting Hill Gate
Trots namnets grå storstadskänsla är Notting Hill Gate från Nails Inc ett knalligt, neonrosa lack som inte kommer att lämna någon oberörd i sommar. Färgen är livfull och har hyllats i bloggar världen över. Lacket har en professionell formula och en högglansig finish, trots neonet och stark glansfaktor kommer detta lack tyvärr inte att lysa i mörkret.

3.L'ORÉAL PARIS Youth Code Luminizer Moisturizer 179 kr/50 ml
Omedelbart: Huden känns intensivt återfuktad och silkeslen.
Efter 1 vecka: Huden upplevs jämnare och missfärgningar som nedtonade.
Efter 1 månad: Missfärgningar upplevs synligt reducerade. Hudtonen är jämn och mer strålande.

4. Illamasqua Sheer Lipgloss Kostar 140kr/ 7 ml
SlossyBox låter dig testa ett av de mest hypade varumärkerna just nu. Ett läppglans med härlig glans och intensiv färg. Ny på svenska marknaden!


5.NATUVIVE Lemongrass Moist Body Lotion 88 kr/300 ml
Fuktgivande kroppslotion med naturligt citrongräs och skyddande vitamin E. Den lätta formulan gör din hud skönt återfuktad med en frisk doft.
Natuvives produkter med citrongräs har en mild, utsökt och samtidigt exotisk arom som ger en fantastiskt uppfriskande känsla. Produkterna vårdar och återfuktar din hud samtidigt som de piggar upp dina sinnen.

doggy

legat och sussa hela kvällen, vart helt slut efter allt jobbande. tänkte lägga mig lite senare, ska göra ansiktsmask och dricka lite te först och pyssla lite vid datorn, sitter så sällan här nu.
hade lille jack i veckan. dom är så söta :)


pepping pepp

åhh... nyss kommit hem från jobbet, började kl 21 igår. nu sadlar jag om, hoppar in i duschen sen göra mig iordning för andra jobbet nere på salongen klockan 12 :) sen kommer jag stupa i säng ikväll vid sju och sova tills imorgon och då blir det dubbelpass igen :) Är helt slut, men får sätta på lite musik och försöka piggna till. lr ta en powernap

Var hos Linn igår med buzz, jack var där också så det blev hundbus. Vi pysslade lite med företaget också :) kommer bli så jäkla bra.
bilden låna jag av linn.

 

nää nu ska jag skutta in i duschen, känns som detta kommer bli en flummig dag, kommer vara så övertrött haha :) men de bjuder jag på :)

 


badrum

har lite fredagsmys, ätit rulader m. potatis och rödvinssås. snart blire lite fredagsmys med film efter jag avnjutit glassen jag äter på just nu :) ska jobba imorgon natt och söndagnatt så man får passa på nu då :)

hur ser det ut i erat badrumsskåp? vårt är fullproppat dock mest Jonas saker haha :) jag har nedersta hyllan + en liten del längt upp med mina parfymer restens hans haha :) dock har jag mer kroppsprodukter dock :)


dagens

 

min lilla solpojke. nu skulle de bli mindre fint som man lär väl passa på :)
fick lite färg på mig igår så :) har städat och rensa hela badrummet, ut med det gamla och in med det nya :) får visa imorgon, nu är jag så trött, ska lägga mig i sängen och titta på lite sons of anarchy


oh lord...

tiden går så fort. Lördagens bloggfest var hur trevligt som helst, tiden gick alldeles för fort :)
kul att träffa nya härliga människor från sveriges olika hörn :) sista april var vi hos mamma och pappa, årets första grillning och lite drinkar på det. Nu efter denna stekiga dag ute på balkongen med massa sol är det bara jobb, jobb och åter jobb Maj månad blir intesivt jobbande :) ska börja testa lite produkter i veckan också. vilka härliga goddiebags :) helt underbara :)

 







RSS 2.0