mässa

det är super mycket att göra nu inför stockholm och kista mässan. Så jag är ganska slut på kvällarna, ska bli ganska skönt när allt är över och det blir lite lungt igen, men ska bli spännande i helgen, nu ska jag snart lägga mig och plugga på lite inför helgen, imorgon ska jag ner på stan och hitta nått lila att ha på mig inför mässan.


buzz födelsedag

Idag fyller buzz år, 1 år :) lill pluppen börjar bli stor :) nu när det börjar bli vinter så tycker han inte om de, haha skulle gå upp för en trä trappa här ute som det var frost på, vägrade gå upp. och kissa gör han under bänkar i parken där det är torrare. han vill mest va inne och busa och ligga på sin vetekudde han, en riktigt myskotte.

 


vardagsledig & mässplanering

Så skönt, har vart ledig igår och är det idag också, vardagslyx. Har pysslat lite med smycken, bakat med fimo :) På fredag blir vår lilla prins stor, buzz blir 1 år, det ska firas med smörgåstårta mums :) och buzz får öppna nån present :)

annars blir det en lugn helg, jobb på lördag sen lite lördagsmys. kanske nån bra film med en påse godis i en hand och läsk i den andra. Nästa vecka blir det jobb hela veckan sen på fredag far jag till sthlm hela helgen på jobb. det vankas mässa i kista Sveriges största publika mässa för skönhet, glamour, mode & livsstil.






snyggingen


Buzz gör många miner, roligt att man fångar dom på kort så man kan se tillbaka och skratta åt sin lille plupp :)



middagar & pyssel

Helgen har rent av flugit förbi, jobbade i fredags sen åkte vi hem till mamma och pappa på middag. så alla syskonen var samlade vilket inte är ofta så det var trevligt. fullt hus med barn. eller kaniner och fjärilar :)
Lördagen åkte jag och madde på loppis men mkt var stängt så det bli en runda till i helgen, sen åkte vi till svärmor på middag :) så det har vart fullt upp i helgen, jobbade igår sen ska jag jobba idag och imorgon men är ledig torsdag och fredag, så skönt. ska pyssla om lite i hemmet




har fått upp två saker på väggen i hallen ;) sen ska jag köpa en liknande kristallkrona och en rund fin fluffig matta. Sen ska jag vara på jakt efter en mindre kökssoffa som jag kan måla vit och klä i fårskinn :) kommer bli så fint.





armband

mina fina makré armband som jag säljer. man skulle kunna fylla hela handleden med sånna :)


halloween

nu är det halloween helg. jobb väntar om en timme sen ska vi upp till mamma och pappa på middag. med alla syskon och barn. imorgon blir det middag hos svärmor så blir en riktig mysig och skön helg.
happy halloween


Lila Kurbits

Nu är sofies tavlor nästan klar, ska bara pimpa till den med lite pärlor.


rosor & jobb

buzz ligger och sover än, dock har vi vart ut tidigare men sen gick han och la sig än, kan förstå han, vädret är inte den bästa. Imorgon börjar jag jobba igen efter 2 månader hemma, spännande :)
Igår så pysslade jag lite med mina naglar, rosor fick de bli :)

Helgen som kommer blir de fullt upp. På fredag kväll ska vi till mamma & pappa på middag efter jobbet, erica och daniel kommer hem med småttingarna sen kommer resten av syskonen, sen på lördag ska vi till svärmor på middag då jonas syster erika och hennes staffan kommer, och jonas mormor. så det blir nog en riktigt mysig helg :)


RSS 2.0