minty

Älskar mint. Kommer bli hett i sommar. skulle kunna inreda hela hemmet i vitt/mint och ljus gammelrosa
Längtar till sommaren, få lite färg på sig :) gräva ner fötterna i gräset och bara njuta. Hoppas det blir en bra
sommar 2012 :)
minty

minty by kissekattens featuring post earrings

solhunden & fika

Är ledig idag, så skönt. så blir en extra lång helg :) fredags gjorde jag inte nå speciellt, vi kollade på walking dead typ :) lördan var jag ner på stan och mötte upp åsa & kadde för fika på waynes, köpte is te och macrones :) vanilj& hallon och pistage, hallon var godast. fasst den jag åt på NK slår dom på waynes :) gick hem och städa sen kom Linn förbi, buzz vart mega glad :) sen kom madde också. trevlig kväll :) vart dock ett glas för mkt som vanligt :) man lär sig aldrig

solhunden tyckte om lördagen med sol iallafal :)



Min favoritplats

Har 2 stycken men en som jag sällan är på vilket är vår stuga uppe i norrland. den andra år källslätten, dit borde man åka om man inte gjort det :) som en sagoplats mitt ute i skogen, med kossor och får :) vi brukar åka dit på sommaren och ta lite picknick med oss :)

vid stugan


källslätten

cats & dogs

åhh har vart ett par sköna dagar uppe i huset, tänt brasa och haft det mysigt. Buzz tycker det är så kul att vara där också, eftersom kitty är där :) så det har blivit trångt i sängen med både katt och hund som ska ligga utsträckta :) är så kul att se dom ihop, buzz ska jämt gå och härma kitty, t ex om hon ska sträcka på sig så ska han också göra det medans han tittar på henne haha


hittade en bild från när jag är liten :) så kul att kika på gamla kort :)


later

skriver lite senare, har inte vart hemma på några dagar och nu ska jag iväg på ett litet jobbpass :)

Fyra bilder som gör mig glad

var svårt att välja, har hur många som helst. hitta en bild på mig o pappa när jag var liten skit. älskar den bilden verkligen :) och syrrans barn ebba, lerskiten :) en av 4 buskorvar :) och mina 2 favvo, jonas o buzz :) + att det var sommaren. och vänner :)

Drawing


solhunden

Igår vart det långsovning, likaså idag. så idag blire stressigt att få ur allt ur rummet tills imorgon.

Igår var vi till johanna och fredrik och kika på deras bebis och titta på melodifestivalen. Men såå söt liten bebis. Så liten var han. Melodifestivalen skämdes man när man titta på nästan. herregud säger jag.


min lilla sol hund, trivs bäst i solen. han längtar nog till sommaren, gud vad han ska springa :)




Daytime

gud vad veckorna går fort, lr så är det så att man börjar bli old ;P

Idag slutade man kl.13. var jätteskönt. solade i soffan med buzz och somnade en stund, skönt.
så nu orkar man lite under eftermiddan och kvällen. Blir nog en lugn helg. håller ju på att städa ur ett rum
inför målarna på måndag. så det är lite att göra.

Grytan står på puttring och ska sortera bland allt smink och smycken tänkte jag. man samlar på sig så mycket,
men det är svårt att slänga. tänker alltid men tänk om jag kommer använda det sen osv. igentligen ska man bara slänga.

imorgon ska vi nog hem till johanna och fredrik och sniffa lite deras
bebis som kommit till världen :)


birthday favo

Dag 3: Min favorit födelsedag

var nog i sommras, dock firade vi mig lite tidigare. Jag & Jonas slog ihop våra 25 och 30 års fest.
så hyrde vi en stuga och bjöd våra vänner. gjorde en massa snittar och båler. hade gjort ett dansgolv med belysning, sen köpte jag 50 st sånna där lysrör i olika färger. ialla fall mkt lyckat vart det. och strålande sol och varmt var det också. kunde inte bli bättre :)



tv program

Dag 2: Tre favoritprogram på tv

oj svårt, är periodare när det gäller tv:n men sveriges mästerkock följer jag nu, mkt för jag själv tycker om att laga mat, mat får ju lite tips och ideér :) Det andra jag följer nu som jag tycker om är biggest looser sverige. och de tredje måste nog bli hmm top model då fast kanske kommer svalna av vet inte, men kollar på det nu ialla fall. I alla tre programmen är det 1 deltagare i varje från falun, därför det också är lite kul att titta på. vilka är era?

brukar titta mkt från datorn när jag lägger mig det jag inte har orkat kollat på tv:n, brukar alltid glömma bort tiderna när man ska ska se på tv:n så missar man massa.

Imorgon jobbar jag förmiddag, slutar 13 såå skönt. ska hem och böka runt innan målaren kommer hit på måndag :)  bild på snoddas och buzz från helgen


chokladfondant & Hallon

hoppas alla hade en bra alla hjärtans dag igår.
Själv gjorde jag Fårostgratinerad fläskfilé med hasselbackspotatis sen gjorde jag chokladfondant med vaniljglass och hallon. mumisgt var de men nästa åt får de nog bli resturang ;)

vi kikade lite på film och gav varandra en present :) fick det jag velat ha o lite till :) mys


Presentation av mig själv



Okej. Mitt namn då Anna Sofia Amalia Andersson är dessutom döpt den 14 feb alltså på alla hjärtans dag som är idag ♥ :) kärlek :)
fyller 26 år i augusti. Har 3 stora systrar. och är moster åt 4 durasellkaniner ;P

bor i Falun inne stan i en mysig 3:a med sambo jonas och vår italienska vinthund buzz som vi skaffade förra våren :) jag & jonas har hållt ihop sen hösten 2007 ♥

Arbetar på skönhetssalong där jag håller på med naglar,makeup, öron-näs håltagning, vaxningar, färganalys m.m trivs väldigt bra,
guld värt att hålla på med nått man tycker är kul.

På fritiden så blir det mkt pyssel, gör smycken och målar och ritar :) så att vara kreativ är väldigt viktigt för mig. Annars blir det mysiga hemma kvällar med god mat och bra filmer :)



kort och gott om mig, så svårt att skriva tycker jag.

inburrad

brrr...så kallt här inne i lägenheten. sitter inkurad med filt och tjocktofflor :) gör jag annars endå för jag är så frysen :)
Imorgon är det alla♥Dag, då blir det mys middag :) och kanske nån bra film :) ska se nya avsnittet av walking dead nu, ska bli så spännande. så på återseende :)



ska börja med detta:
Dag 1: Presentation av mig själv, Dag 2: Tre favoritprogram på tv, Dag 3: Min favorit födelsedag, Dag 4: En nytagen bild, Dag 5: Fyra bilder som gör mig glad, Dag 6: Min favoritplats, Dag 7: Någon som jag älskar, Dag 8: Ett minne jag har, Dag 9: Det här hade jag på mig idag, Dag 10: Tre saker som finns i min lägenhet, Dag 11: I min handväska, Dag 12: Den här veckan, Dag 13: Två saker jag längtar efter, Dag 14: Fem webbsidor jag ofta är inne på, Dag 15: Två saker jag inte skulle klara mig utan, Dag 16: En bild från när jag var liten, Dag 17: Min favoritfilm, Dag 18: Min favoritmat, Dag 19: Min favoritfrukt, Dag 20: Tio saker jag gillar att höra, Dag 21: Mina favoritdagar på året, Dag 22: Min favoritlåt, Dag 23: Mitt dröm yrke, Dag 24: Min förebild/Idol, Dag 25: Din bästavän, Dag 26: Denhär månaden,
Dag 27: Min dag, Dag 28: Mina familj, Dag 29: En sak jag önskar att jag fick uppleva igen, Dag 30: En sak jag gör varje dag.

får börja skriva dag 1 lite senare.

operation

Mitt ärr har ju blivit fint från operationen jag gjorde i augusti, får hoppas att jag slipper snitta upp de igen bara. min lilla sparv vill bara ligga och mysa för det mesta. han är en riktig myshund IBLAND ;P finns lite undantag hehe. Nähepp om man ska göra iordning sig för ett jobbpass då :)



before and after

I fredags var dom och la nytt golv i köket. jihoo. här är resultatet

lite skillnad va? vart så himla fint :) ett golv gör väldigt mycket.

bebisar

älskar att rita bebisar. runda kinder, och goa. väldigt speciellt är det. här har jag rita min syters barn ebba när hon var liten och min fina vän annicas lilla sötnöt Emma.



Hair it is

Det här är mina favvo produkter till håret. Joicos olja kan jag inte leva utan, använder den i blött hår. fick den i en goodiebag på Linns & Annas bloggträff. Och den har räckt hur länge som helst och håret blir som nytt. Jag använder nästan aldrig spray eller mousse till håret utan isånna fall glans-spray och Ibland använder jag batistes torrshampo med doft såklart, man vill ju lukta gott om håret också. Känns som att det är bäst får håret att låta det vila, slits nog mycket med hårfärgningen :)

Shampoo och så använder jag väldigt olika,
har inte fastnat för nån direkt, ge gärna tips :) vi har ett shampoo på jobbet jordan dead sea som är riktigt bra som också används på kroppen, väldigt bra om man är väldigt torr och känslig. ska skriva lite mera om den serien senare.


painting by

målade en tavla till en bekant i julas i akryl. Blir nog mera målande sen när jag får min lilla "hörna" iordning sen när dom vart här och målat om :) Tänkte om man ska ha en tävling lite senare, på vad och så får jag se ;) Nu ska jag gå och gosa ner mig bland J & hundar innan det blir sängen :)


gayhundar? & tjinuskisås?

hoho i stugan :) sitter här denna lördagkväll med ett glas vin :) mamma och pappa har vart här på middag :) gjorde biffar m. klyftpotatis sen vart de lingon/kex glass med vad det nu heter tjinuskisås? snukigt god ialla fall ;) Har snoddas-taxen här också. så det är väldigt mycket spring fram och tillbaka. snoddas är ju helt förälskad i buzz :) buzz är mindre förälskad :) så har fullt upp hoppas jag kan rita lite idag också. annars får göra det imorgon

lägger ut lite mera imorgon kväll när jag har lite mer tid, trevlig helg allihopa :)







rita

håller på och ritar lite igen efter ett antal månader, känns bra :)


Dagens

hoppas på sol idag också :)


nattmat

natta, ska nog snart gå och göra mig redo för sängen, såå skönt och krypa ner + med en levande värmekudde som ligger ihoptryckt vid en. Buzz verkar vara bra vid örat nu så jag avbokade tiden hos vetrinären, han kanske bara har råkat rivit sig lite så det har gått över. Imorgon bitti ska jag nog gå och köpa en semla lr nått annat gott, är sugen på allt just nu, måste alltid trycka i mig nått innan jag går och lägger mig, fasst det e ju bra :) vill ju endå gå upp i vikt så :)

natti natt



eld i backen

Sitter här och degar innan jag ska börja med matbestyren. Har ialla fall börja gjort veckomat sedel, annars står man oftast där vad ska vi äta idag? jag vet inte? vad är du sugen på? osv.
så nu funkar det bättre, + att man spar in lite. Så man kan shoppa mer kläder :) och det gillar vi ju.
Ska plocka undan helt i köket sen för imorgon bitti kommer dom och lägger golv, jippi. Nu jädrar fick dom eld i baken. haha skriver fel hela tiden skrev backen först men såg de ialla fall :)

idag har det nog vart första gången det vart sol in i vardagsrummet. Buzz vart väldigt glad. låg där och njöt :) I helgen kanske vi har två hundar här. vi får kanske hem snoddas :) får se hur det går. kanske ska upp med buzz på djursjukhuset för han har haft ont vid örat med verkar vara bättre.

först fick man en lip sen ett naffs på näsa. snäll vovve :)

likheter

finns viss likhet mellan buzz och dobby i harry potter :)


Dagens


Buzz gör ett jiihoo för att det snart är helg.


vardagslyx

Idag har jag vart förbi fastighetsägaren och fixat en parkeringsplats näskomannade veckorna.
sen ska vi få det omålat nu och nya golv i köket inom en snar framtid :)

Sitter och drömmshoppar lite på alla möjliga sidor. Tänk va kul om man kunde slänga/rensa garderoben
och köpa allt nytt, lite mera genomtänkt. nu har man bara saker som mest ligger där bara.

Nu på kvällen har vi haft lite kvällslyx, viktigt att ha mitt i veckan. Ny grej vi ska börja med :)
rullader m. klyftpotatis och rödvinssås, mums :)




hobbyhörna delux

Drömsakerna till min hobbyhörna :)

dream items to my hobbyroom


dream items to my hobbyroom by kissekattens featuring cream jewelry

kalajs & köksljus

Lördags jobbade jag, gick fort som vanligt. Sedan åkte vi ut till paula och micke. syrran fyllde ju 40 och micke 42 så det vart kalajs. Så söndagen låg vi mest som döda sillar. Här kommer lite bilder på mitt ny målade köksbord :) Blev så mycket ljusare i hela köket. och nya lampan är på plats i hallen :) me like




mini buzz

Fick bilder av linn häromdagen på buzz när han var liten, så söt. dom där små öronen. Han är en riktig ögonsten vår lilla skönhet :)

Idag är det jobb som gäller sen på eftermiddagen ska vi till gustafs och fira min
syster och hennes micke som fyller år.


Shoes & Dogs

Har vart ledig i två dagar nu, så skönt men så mkt att göra endå. igår frostade vi av frysen vilket tog en evighet. Målade vårat köksbord undertiden, ska lägga ut bilder på det imorgon, vart jättefint, nu äre bara nytt golv som skulle göra pricken över i:et. Idag har vi vart och shoppa lite. Köpte en till lampa som ska få vara i hallen en mer antikvit. köpte en helvit lite större förut som är i köket, lyser upp tillvaron lite nu under mörkret :) Sen köpte jag en hissgardin och ett par skor :) båda i min favvo färg gammelrosa :)



Efter de var vi till Linns föräldrar med buzz så han fick träffa mamma och syskonen, det är så kul och se dom ihop. Och eftersom det inte blir att vara så mkt ute nu under snö-tider så blir det race inne istället. dom flög som raketer upp och ner för trappan. Har lite bilder från i höstas dom träffades också



Dagens

nu slår den ryska kylan till, så på med mössan.


RSS 2.0